God jul och gott nytt år

hej, (limp) och rothen här, vi chillar i skolan och fölrsöker få saker och ting gjort. Vår sten hårda lärare joanna ska sätt sina läskiga slutbetyg idag, jag tror alla får IG.....nej jag skoja joanna är grym ;)

vi som var hemma är fortfarande ledsna över att vi missa resan till kambodja men man försöker inte tänka på det för snart är det jul och nytt år och då är alla jätte glada =)=)=) fast det är ju inte direkt kul med all snö eftersom man kan halka och bryta benen och då kan man ju tyvär inte gå till skolan....synd ;) nej men skolan är kul, det är trevligt och mycket bra sammanhållning mellan både elever och lärare.

Jag tycker det är kul att alla har börjat känna varandra bättre efter kambodja, för mig var det inget problem för jag kännde de flesta bra innan för jag är ju trots allt ganska framåt och pratar ganska mycket och har lätt för att skaffa nya polare;)

aja det var allt från mig...galna tider//Jonte......(och linus)

PS. ha en riktigt bra jul och ett trevligt ny års firande


Snö för alla!

Jag diggar kylan. Snön gör också så det blir ljusare på dagarna på grund av reflektionen av solen. Det är tur att det är minus grader också för då stannar snön som ett fint vitt täcke istället för att det ska vara grått hela tiden.

Kylan är däremot obehaglig på öronen och näsan. Men ska det vara fint får man lida pin.

/max

Tillbaka i mys-Sverige

Hej.

Nu har vi varit hemma i 11 dagar, vilket jag tycker är jätteskönt. Det allra bästa med att vara hemma är att jag inte behöver vara orolig över vad maten innehåller. Speciellt när det gäller Isabelle, hon är laktos- och glutenintolerant. Varje gång vi åt tillsammans så var det lika nervös, jag fick seriöst ont i magen ibland. För vissa människor är så korkade, när man säger att till att det inte får vara mjöl i maten för att hon blir sjuk, så serverar de ändå bröd på samma tallrik. Som tur var klarde hon sig hela resan.

En annan väldigt bra sak med att vara hemma är att det är så mysigt med vinter, speciellt nu när det är snö!
Jag gillar verkligen att det är mörkt ute när man kommer hem från skolan. Jag brukar sätta mig vid fönstret och dricka nyttigt grönt te med sojamjölk i. Det är mysigt, speciellt om man har något trevligt sällskap.

Detta är mitt första inlägg här på Sparrebloggen och jag hinner tyvärr inte skriva mer för tillfället, men jag kanske skriver någonting mer nästa termin.

God jul och gott nytt år önskar tant Vengemyr.

RSS 2.0